Na een succesvol webinar twee weken geleden over 'Omzet binnenhalen in de coronacrisis; tips voor Haagse retail- en horecaondernemers', organiseert het Haags Retailpunt een tweede webinar 'Marketingactiviteiten om direct in te zetten. Hoe zorg je dat je opvalt?' op maandagochtend 11 mei (10.00 - 11.00 uur) en woensdagavond 13 mei (20.00 - 21.00 uur). 

Ben jij vastbesloten om sterker uit de crisis te komen? Gebruik deze tijd dan om jezelf opnieuw uit te vinden. Dit is hét moment om (extra) aandacht te besteden aan de marketing van je onderneming. Zodat je straks, als de economie weer aantrekt, klaar staat om die inhaalslag te kunnen maken. Marketingbureau Many Tastes* helpt je in dit webinar bij het kiezen van de juiste prioriteiten en reikt verschillende marketing 'aanvalstechnieken' aan.

Met dit webinar biedt het Haags Retailpunt support aan Haagse ondernemers om de crisis op een zo positief mogelijke manier te doorstaan en inspiratie tot nieuwe ideeën voor jouw winkel of horeca-onderneming te komen.

In dit gratis webinar:

  • Ontvang je het 5-stappenplan: Wat kun je nu doen voor jouw bedrijf? Ook als je gesloten bent.
  • Krijg je tips: Hoe zorg je dat je opvalt ten opzichte van concurrenten?
  • Inzicht over: Hoe je (nog) meer naamsbekendheid opbouwt.
  • Marketing do's & dont's voor retail en horeca.
  • Iedere deelnemer ontvangt een extraatje aan het einde van het webinar.

Meld je aan voor dit gratis webinar.

Op het tijdstip van het webinar klik je vanaf je laptop, computer of telefoon op de link die je ontvangt na aanmelden. Je wordt dan vanzelf naar een website geleid waar je live een presentatie volgt en vragen kunt stellen aan Fiorienne. Je volgt de online workshop dus gewoon thuis vanuit je luie stoel.

Het webinar vindt plaats op:

  • maandag 11 mei om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur
  • woensdag 13 mei om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

Let op! Dit webinar is speciaal gericht op Haagse ondernemers.

* Over Many Tastes: Marketingbureau Many Tastes helpt lokale retailers. In drie jaar tijd heeft Many Tastes inmiddels meer dan 100 ondernemers, retailers en horeca-ondernemers geholpen met een onderscheidende marketingstrategie en goede positionering in de markt. Van startes die het direct goed willen aanpakken tot bedrijven die al langer bestaan maar nog veel verder willen groeien.