Ons Team

Het Haags Retailpunt wordt gerund door een drietal professionals. Ieder verantwoordelijk voor een eigen vakgebied.

Nienke Veenstra 6694

Nienke Veenstra is een ervaren marketingspecialist die al jaren als freelancer projecten uitvoert in de marketing, communicatie en evenementen voor diverse opdrachtgevers in Den Haag en omgeving. Ze heeft onder andere interim opdrachten gedaan voor The Hague Marketing en het Mauritshuis. Voor het Haags Retailpunt heeft ze eerder al het project 'MarketingBoost' opgezet. Op dit moment is Nienke verantwoordelijk voor het platform 'Ondernemerschap' binnen het Haags Retailpunt.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

July Patoir heeft een ondernemers achtergrond. Na het afronden van de Hoge Hotelschool heeft ze vijf jaar een restaurant gehad in Den Haag. De laatste tien jaar is ze werkzaam als kleine zelfstandige bij de begeleiding en realisatie van diverse BIZ-trajecten en bij de ondersteuning van ondernemers en BIZ-/winkeliersverenigingen in Den Haag, onder andere door de oprichting van het Haags Retailpunt met Karien Klinkenberg in 2013. Met ingang van 1 januari 2020 is July verantwoordelijk voor het platform ‘Winkelgebieden’.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een KvK-achtergrond is Karien Klinkenberg sinds 2004 als zelfstandige werkzaam op het gebied van winkelstraatmanagement/-ondersteuning, communicatie- & projectadvies. Zo heeft ze diverse winkelgebieden succesvol begeleid in het traject naar oprichting/verlenging van een BIZ en is winkelstraatmanager/-ondersteuner bij een aantal Haagse winkelgebieden. Samen met July heeft ze in 2013 het Haags Retailpunt ontwikkeld en m.i.v. 1 januari 2020 richt Karien zich op het beheer en uitbouw van het platform ‘BIZ-Infopunt’.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken