Het Servicepunt Collectieven is het aanspreekpunt voor alle Haagse winkeliersverenigingen om de helpende hand te reiken in het toch al drukke bestaan van ondernemers die actief zijn in een winkeliersvereniging.

Het Servicepunt Collectieven is het aanspreekpunt voor alle Haagse winkeliersverenigingen om de helpende hand te reiken in het toch al drukke bestaan van ondernemers die actief zijn in een winkeliersvereniging. Door kennisoverdracht, uiteenlopende tips, tricks en tools stellen wij ondernemers is staat om een winkelgebied nog beter en professioneler in te richten en op de kaart te zetten.

Het Servicepunt Collectieven heeft al diverse winkelgebieden actief ondersteund bij het inzichtelijk maken en opstellen van hun missie, visie en strategie voor de komende jaren. Andere winkelgebieden hebben wij op weg geholpen om de social media-kanalen op te zetten en te beheren en om zich verder te profileren als veilig winkelgebied door het aanbieden van collectieve veiligheidstrainingen en/of (herhalings) cursussen Bedrijfshulpverlening aan de in het winkelgebied gevestigde ondernemers.

Het Servicepunt Collectieven werkt vraaggericht en zoekt steeds naar de beste oplossing voor een behoefte die leeft bij een winkelgebied. Indien wenselijk, wordt een product of dienst op maat ontwikkeld. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier