Bijna iedere ondernemer kan meepraten over vandalisme, agressie of diefstal. Het is een gemeenschappelijk probleem, waar eigenlijk alleen door middel van samenwerking iets aan gedaan kan worden. Om die reden komen bedrijventerreinen en winkelgebieden voor KVO-certificatie in aanmerking als zij een aantal structurele maatregelen op het gebied van veiligheid treffen. Samenwerking tussen verschillende organisaties staat hierbij centraal.

Met maatregelen zoals inbraak-, overval- en brandbeveiliging zorgt het KVO voor een veiliger en prettiger werkomgeving. De bedrijfsschade neemt af en het imago van het winkelcentrum of bedrijventerrein wordt verbeterd. Daar heeft niet alleen de ondernemer, maar ook de gemeente baat bij. Bovendien maakt het KVO de aanpak van criminaliteit en brandveiligheid voor de politie en brandweer een stuk effectiever.

Bent u geïnteresseerd? En wilt u hier wellicht mee aan de slag in uw winkelgebied? Vul onderstaand contactformulier in en het Servicepunt Collectieven informeert u graag verder over de verschillende begeleidingsmogelijkheden